5 meldingen (geen file) Afrit A10 uren dicht door aanrijding Botsing met vijf voertuigen bij Vianen Verbreding A12 tussen Ede en Grijsoord in 2016 gereed 5 meldingen (geen file) Kettingbotsing op A1 bij Hengelo Wegwerker aangereden, N280 dicht

N201 dicht door defecte brug

De N201 Uithoorn <> Hilversum is maandagmiddag sinds 14:15 uur in beide richtingen dicht door technische problemen met de brug over de Amstel. De brug wil niet helemaal sluiten, waardoor de slagbomen niet omhoog kunnen.

De Monteur is inmiddels ter plaatse om het euvel te verhelpen, het is niet duidelijk hoe lang de afsluiting nog gaat duren.

In beide richtingen staat het verkeer voor de brug muurvast, of er maatregelen worden genomen om de auto’s daar weg te krijgen is nog niet bekend. Omdat dit gedeelte van de N201 omgelegd wordt, heet dit gedeelte nu officieel de N196.

Update 15:00 uur

Volgens de provincie Noord Holland gaat de storing nog zeker tot 16:00 uur duren.

Update 15:45 uur

Een goede omleidingsroute is niet echt voor handen. Weggebruikers zoeken voornamelijk via kleine lokale wegen een uitweg. Het is aan te raden om het gedeelte van de N201 tussen de A2 en de A4 in beide richtingen te mijden.

Update 16:05 uur

De technische problemen zijn verholpen, de brug is vanuit beide richtingen weer te gebruiken.

Laatst gewijzigd: 23 april 2013, 06:43
AvS

Spitsverwachting

wo 4 maart (Ochtend)
lichte spits

Op woensdagochtend is er over het algemeen minder verkeer op de weg. Dat zal ook deze ochtend merkbaar zijn. Er valt een enkele bui, maar af en toe zal ook de zon te zien zijn.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

wo 4 maart (Avond)
lichte spits

In het noordelijk- en noordwestelijk kustgebied komen tijdens buien zware windstoten voor. Vooral vrachtverkeer kan hier last van hebben. Toch verwachten we een vrij normaal verloop van de spits met de meeste drukte rond 17.45 uur. Bij regen zullen files wel snel in lengte toenemen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.