20 meldingen, waarvan 15 files (45 km) Paarden lopen op snelweg A73 Vrachtwagen in middenberm A2 bij Deil Ook vrijdag file door afgesloten spitsstrook A10 20 meldingen, waarvan 15 files (45 km) Vrachtwagen verliest asfalt op N387 Wijkertunnel afgesloten na ongeluk

N201 dicht door defecte brug

De N201 Uithoorn <> Hilversum is maandagmiddag sinds 14:15 uur in beide richtingen dicht door technische problemen met de brug over de Amstel. De brug wil niet helemaal sluiten, waardoor de slagbomen niet omhoog kunnen.

De Monteur is inmiddels ter plaatse om het euvel te verhelpen, het is niet duidelijk hoe lang de afsluiting nog gaat duren.

In beide richtingen staat het verkeer voor de brug muurvast, of er maatregelen worden genomen om de auto’s daar weg te krijgen is nog niet bekend. Omdat dit gedeelte van de N201 omgelegd wordt, heet dit gedeelte nu officieel de N196.

Update 15:00 uur
Volgens de provincie Noord Holland gaat de storing nog zeker tot 16:00 uur duren.

Update 15:45 uur
Een goede omleidingsroute is niet echt voor handen. Weggebruikers zoeken voornamelijk via kleine lokale wegen een uitweg. Het is aan te raden om het gedeelte van de N201 tussen de A2 en de A4 in beide richtingen te mijden.

Update 16:05 uur
De technische problemen zijn verholpen, de brug is vanuit beide richtingen weer te gebruiken.
Laatst gewijzigd: 23 april 2013, 06:43
AvS

Spitsverwachting

vr 29 augustus (Avond)
lichte spits

De avondspits is langgerekt en begint al vroeg. Voor Midden-Nederland eindigt de schoolvakantie, dat betekent dat terugkerend vakantieverkeer zich kan gaan mengen met het forenzenverkeer.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

ma 1 september (Ochtend)
reguliere spits

De vakantie is nu echt voorbij en voor het eerst sinds weken zullen we weer te maken krijgen met een heuse spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.