9 meldingen, waarvan 6 files (17 km) Vrachtwagen met zeecontainer blokkeert A58 VID vernieuwt functionaliteit website Ongeluk met twee vrachtwagens op A2 9 meldingen, waarvan 6 files (17 km) Download de vernieuwde VID app A2 in beide richtingen dicht door gaslek bij Beesd

N201 dicht door defecte brug

De N201 Uithoorn <> Hilversum is maandagmiddag sinds 14:15 uur in beide richtingen dicht door technische problemen met de brug over de Amstel. De brug wil niet helemaal sluiten, waardoor de slagbomen niet omhoog kunnen.

De Monteur is inmiddels ter plaatse om het euvel te verhelpen, het is niet duidelijk hoe lang de afsluiting nog gaat duren.

In beide richtingen staat het verkeer voor de brug muurvast, of er maatregelen worden genomen om de auto’s daar weg te krijgen is nog niet bekend. Omdat dit gedeelte van de N201 omgelegd wordt, heet dit gedeelte nu officieel de N196.

Update 15:00 uur
Volgens de provincie Noord Holland gaat de storing nog zeker tot 16:00 uur duren.

Update 15:45 uur
Een goede omleidingsroute is niet echt voor handen. Weggebruikers zoeken voornamelijk via kleine lokale wegen een uitweg. Het is aan te raden om het gedeelte van de N201 tussen de A2 en de A4 in beide richtingen te mijden.

Update 16:05 uur
De technische problemen zijn verholpen, de brug is vanuit beide richtingen weer te gebruiken.
Laatst gewijzigd: 23 april 2013, 06:43
AvS

Spitsverwachting

di 16 september (Ochtend)
reguliere spits

Er worden geen bijzonderheden verwacht. Rond Den Haag zal het in de ochtend wat rustiger zijn vanwege prinsjesdag, alle basisscholen zijn dan vrij. In de loop van de dag kan het wat drukker worden vanwege belangstellenden voor de rijtoer.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

di 16 september (Avond)
reguliere spits

Rond Den Haag is het mogelijk wat rustiger omdat vanwege Prinsjesdag alle basisscholen een vrije dag hebben. Er kan een bui vallen, mogelijk met onweer.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.