4 meldingen, waarvan 1 file (2 km) Auto van talud op A7 Frontale aanrijding op N354 Voetganger overleden na aanrijding op A76 4 meldingen, waarvan 1 file (2 km) Veel vertraging A4 na ongeval bij knp. Ypenburg Spijkenisserbrug in N492 defect

File bij Utrecht door ongeluk met vrachtwagen A12

Een ongeluk met een vrachtwagen en twee personenauto's zorgt woensdagmiddag voor file op de A12 bij Utrecht. Richting Den Haag zijn op de hoofdrijbaan twee van de drie rijstroken dicht. Verkeer doet er goed aan via de parallelrijbaan te rijden .

Op de hoofdrijbaan staat file vanaf het knooppunt Lunetten. Het verkeer moet rekening houden met een kwartier extra reistijd. Het niet nog niet bekend wanner de rijbaan vrijgegeven kan worden. Een berger moet de auto, die dwars voor de vrachtwagen staat, afslepen.

Als de vrachtwagen weggesleept moet worden, zal de afhandeling enige tijd duren. Geinteresseerden kunnen live meekijken via onze camera op de A12.

Update 15:15


De auto's zijn geborgen, de rijstroken zijn rond 15:05 uur vrijgegeven.
Foto: (c) VID
Laatst gewijzigd: 16 mei 2013, 07:35
VO

Spitsverwachting

vr 22 augustus (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Deze spits verloopt over het algemeen vrij rustig. Ook nu verwachten we op voorhand geen bijzonderheden. er kan echter wel een bui vallen en dan kunnen de files die er eventueel staan, snel aangroeien.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 22 augustus (Avond)
reguliere spits

Terugkerend vakantieverkeer zorgt voor meer drukte op de wegen. Voor de regio Zuid is de laatste vakantiedag aangebroken. Zo nu en dan kan er een bui vallen waardoor de files langer kunnen worden dan gebruikelijk. De meeste drukte wordt al rond 16:40 uur verwacht.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.