5 meldingen, waarvan 3 files (6 km) Opnieuw gladheid door hagel en sneeuw LIVEBLOG:Winterweer tijdens donderdagochtendspits Tot 11.30 uur hinder A15 door ongeval 5 meldingen, waarvan 3 files (6 km) Vertraging in OV door storingen en ongelukken Auto te water op N249 bij 't Zand

File bij Utrecht door ongeluk met vrachtwagen A12

Een ongeluk met een vrachtwagen en twee personenauto's zorgt woensdagmiddag voor file op de A12 bij Utrecht. Richting Den Haag zijn op de hoofdrijbaan twee van de drie rijstroken dicht. Verkeer doet er goed aan via de parallelrijbaan te rijden .

Op de hoofdrijbaan staat file vanaf het knooppunt Lunetten. Het verkeer moet rekening houden met een kwartier extra reistijd. Het niet nog niet bekend wanner de rijbaan vrijgegeven kan worden. Een berger moet de auto, die dwars voor de vrachtwagen staat, afslepen.

Als de vrachtwagen weggesleept moet worden, zal de afhandeling enige tijd duren. Geinteresseerden kunnen live meekijken via onze camera op de A12.

Update 15:15


De auto's zijn geborgen, de rijstroken zijn rond 15:05 uur vrijgegeven.
Foto: (c) VID
Laatst gewijzigd: 16 mei 2013, 07:35
VO

Spitsverwachting

do 29 januari (Avond)
zware spits

Vanwege de winterse weersomstandigheden kan de avondspits zwaarder uitpakken. Vooral daar waar de (winterse) neerslag groot is, zal extra vertraging ontstaan.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

vr 30 januari (Ochtend)
lichte spits

Neerslag kan ervoor zorgen dat de files die ontstaan langer worden. De neerslag zal vermoedelijk geen winters karakter hebben. De totale filelengte kan zomaar boven de 80 kilometer eindigen. Daarmee is het een stuk drukker dan normaal op vrijdagochtend.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.