2 meldingen (geen file) A16 dicht door vierde ongeluk bij Klaverpolder Werkzaamheden verdiepte ligging A4 Leiderdorp afgerond Zondag vertraging verwacht in en rond Den Haag 2 meldingen (geen file) Treinverkeer verstoord door verkeerd bord Ongeluk A7 bij Westerbroek

Vrachtwagen met varkens gekanteld op A73 bij Cuijk

Op de oprit Cuijk naar de A73 Nijmegen - Maasbracht is vrijdagochtend rond 06:00 uur de aanhanger van een vrachtwagen met varkens gekanteld.

De oprit is daarom dicht. De gemiddeld vijftig varkens zijn er niet allemaal heelhuids van af gekomen. Sommigen hebben het ongeluk niet overleefd, anderen lopen in de berm. Volgens Omroep Brabant zijn de brandweer en een dierenarts ter plaatse. De dieren die ongedeerd zijn gebleven, worden overgeladen in een andere vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Mc Donalds aan de Beersebaan in Cuijck.

Update 08:45 uur

De vrachtwagen is geborgen,de oprit is vrijgegeven.

Foto: (c) Marco van den Broek (SQ Vision), via Omroep Brabant
Foto: (c)  Google Maps
Laatst gewijzigd: 28 juni 2013, 08:45
LH

Spitsverwachting

ma 9 maart (Ochtend)
reguliere spits

Het blijft droog en de zon laat zich geregeld zien. Dit is zeer gunstig voor het verkeer. Tijdens de vroege ochtend kan een zonnebril in de auto uitkomst bieden. De piek van de spits bereiken we deze ochtend om even voor 08.30 uur.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

ma 9 maart (Avond)
lichte spits

Deze spits verloopt zoals we gewend zijn, vrij rustig. Op het drukste moment zal er niet meer dan 100 kilometer file op de snelwegen staan.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.