9 meldingen, waarvan 1 file (2 km) 2 doden door ongeluk op N59 in Zeeland Wegen rond Amsterdam vast door ongevallen op A9 Lange files zuidkant Utrecht na ongeval A27 9 meldingen, waarvan 1 file (2 km) A4 bij Voorschoten wordt verbreed Weekendprognose 19 - 22 september

Vrachtwagen met varkens gekanteld op A73 bij Cuijk

Op de oprit Cuijk naar de A73 Nijmegen - Maasbracht is vrijdagochtend rond 06:00 uur de aanhanger van een vrachtwagen met varkens gekanteld.

De oprit is daarom dicht. De gemiddeld vijftig varkens zijn er niet allemaal heelhuids van af gekomen. Sommigen hebben het ongeluk niet overleefd, anderen lopen in de berm. Volgens Omroep Brabant zijn de brandweer en een dierenarts ter plaatse. De dieren die ongedeerd zijn gebleven, worden overgeladen in een andere vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Mc Donalds aan de Beersebaan in Cuijck.

Update 08:45 uur

De vrachtwagen is geborgen,de oprit is vrijgegeven.
Foto: (c) Marco van den Broek (SQ Vision), via Omroep Brabant
Foto: (c)  Google Maps
Laatst gewijzigd: 28 juni 2013, 08:45
LH

Spitsverwachting

do 18 september (Ochtend)
reguliere spits

Er is een geringe kans op wat neerslag, maar daar zal het verkeer niet of nauwelijks hinder van ondervinden. Wel moeten we net als de afgelopen dagen rekening houden met dichte mist.Om even na 08:30 uur zal de piek van de spits bereikt worden met niet meer dan 170 kilometer file.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 18 september (Avond)
reguliere spits

We verwachten een vrij normaal spitsbeeld voor de donderdag. De weersomstandigheden zijn redelijk gunstig. Er is slechts een geringe kans op wat neerslag.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.