3 meldingen, waarvan 1 file (3 km) Afsluiting A12 richting Utrecht bij Zoetermeer Drukte door regen en ongelukken Spoedtransport zorgt voor lange file 3 meldingen, waarvan 1 file (3 km) Verkoop motorfietsen gestegen Prinses Irenebrug in N196 een maand dicht

A6 bij Lemmer dicht na ongeval

Na een ongeval zondag op de A6 richting Joure is de snelweg afgesloten tussen Bant en Lemmer. Er ligt een auto ondersteboven. Een traumahelikopter is ter plaatse. Wanneer de weg weer open gaat is niet duidelijk.

Verkeer naar Noord-Nederland kan voorlopig beter omrijden vanaf Emmeloord. Over de N50, A28, A32 en A7 (volg: Zwolle/Heerenveen) wordt voorlopig filevrij doorgereden. Achter het ongeval staat nu 2 kilometer verkeer stil.

Rond 15:30 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in aanrijding. Door de klap sloeg een van de auto's over de kop en kwam tot stilstand in de berm.

Update 16:30 uur

De hulpdiensten zijn weer vertrokken. De politie voert technisch onderzoek uit op de plaats van het ongeval. Het is niet duidelijk wanneer dit afgerond is.

Update 16:35 uur

Rijkswaterstaat laat weten dat de politie rond 17:00 uur weer een rijstrook hoopt vrij te geven. Rond 17:30 uur is het onderzoek volledig afgerond.

Update 17:51 uur

De rijbaan is, iets later dan verwacht, weer helemaal in gebruik.

Foto: (c) VID
Laatst gewijzigd: 26 augustus 2013, 15:55
FB

Spitsverwachting

vr 27 februari (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Aan het begin van de ochtend is het veelal bewolkt, maar later komt geregeld de zon tevoorschijn. Mede door de voorjaarsvakantie verwachten we nog minder verkeer op de weg dan gebruikelijk op vrijdag. Rond Amsterdam kan er op de A10 bij de afrit naar de RAI wel geregeld wat file staan door de Huishoudbeurs en de negenmaanden beurs.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 27 februari (Avond)
lichte spits

Voor de regio noord en midden is de vakantie bijna voorbij. De avondspits kan daardoor wat drukker verlopen dan gewoonlijk. Extreme drukte verwachten we overigens niet.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.