11 meldingen, waarvan 4 files (17 km) A2 in beide richtingen dicht door gaslek bij Beesd Vrachtwagen met zeecontainer blokkeert A58 A28 hele middag geplaagd door ongevallen 11 meldingen, waarvan 4 files (17 km) Drukte door werkzaamheden op diverse wegen Verkeersinfarct rond Utrecht

A6 bij Lemmer dicht na ongeval

Na een ongeval zondag op de A6 richting Joure is de snelweg afgesloten tussen Bant en Lemmer. Er ligt een auto ondersteboven. Een traumahelikopter is ter plaatse. Wanneer de weg weer open gaat is niet duidelijk.

Verkeer naar Noord-Nederland kan voorlopig beter omrijden vanaf Emmeloord. Over de N50, A28, A32 en A7 (volg: Zwolle/Heerenveen) wordt voorlopig filevrij doorgereden. Achter het ongeval staat nu 2 kilometer verkeer stil.

Rond 15:30 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in aanrijding. Door de klap sloeg een van de auto's over de kop en kwam tot stilstand in de berm.

Update 16:30 uur

De hulpdiensten zijn weer vertrokken. De politie voert technisch onderzoek uit op de plaats van het ongeval. Het is niet duidelijk wanneer dit afgerond is.

Update 16:35 uur

Rijkswaterstaat laat weten dat de politie rond 17:00 uur weer een rijstrook hoopt vrij te geven. Rond 17:30 uur is het onderzoek volledig afgerond.

Update 17:51 uur

De rijbaan is, iets later dan verwacht, weer helemaal in gebruik.
Foto: (c) VID
Laatst gewijzigd: 26 augustus 2013, 15:55
FB

Spitsverwachting

ma 15 september (Avond)
lichte spits

Op het hoogtepunt van de spits staat er tussen de 100 en 120 kilometer file op de snelwegen. Files op de gebruikelijke knelpunten.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

di 16 september (Ochtend)
reguliere spits

Er worden geen bijzonderheden verwacht. Rond Den Haag zal het in de ochtend wat rustiger zijn vanwege prinsjesdag, alle basisscholen zijn dan vrij. In de loop van de dag kan het wat drukker worden vanwege belangstellenden voor de rijtoer.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.