15 meldingen, waarvan 8 files (29 km) Sneeuw trekt land binnen: gladheid neemt toe Ongeval met tankwagen Vanavond en vannacht opnieuw glad in oosten 15 meldingen, waarvan 8 files (29 km) Langdurig hinder door schade aan voegovergangen A5 Vrachtwagen gekanteld, A28 voorlopig dicht

Motorrijder onderuit op de A67

De A67 Venlo - Turnhout is donderdagmiddag om even voor 14:00 uur bij Leenderheide volledig afgesloten. Een motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val.

Omdat Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting voor grote problemen gaat zorgen, worden weggebruikers met bestemming Eindhoven geadviseerd om vanaf het knooppunt Zaarderheiken om te rijden in de richting van Maastricht, over de A73 en de A2.

Update 14:08 uur

Inmiddels staan weggebruikers op de A67 vanaf Someren vast over een lengte van 4 kilometer.

Update 14:43 uur

Zojuist zijn alle rijstroken vrijgegeven. De file, die inmiddels een lengte van 9 kilometer heeft bereikt, kan nu langzaam gaan afnemen.

Foto: marcelmagic, via Twitter
Foto: (c) marcelmagic, via Twitter
Laatst gewijzigd: 4 april 2014, 06:35
MB

Spitsverwachting

ma 2 februari (Ochtend)
zware spits

In de vroege ochtend kan de weggebruiker nog hinder ondervinden door plaatselijke gladheid. Er is kans op een winterse bui, maar dat zal vooralsnog weinig invloed hebben op het verloop van de spits. Wel zal het iets drukker zijn dan gewoonlijk op maandagochtend.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

ma 2 februari (Avond)
lichte spits

De meeste drukte wordt rond 17:45 uur verwacht. Er kunnen winterse buien vallen. Vooralsnog verwachten we vooraf geen problemen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.