4 meldingen (geen file) Terugblik 2 maart 2005: extreme sneeuwval legt verkeer lam Vrachtwagen met pech op A2 Vrachtwagen in greppel langs A67 4 meldingen (geen file) Auto om lichtmast gevouwen op knooppunt Holendrecht Veel vertraging door ongeval A1

Motorrijder onderuit op de A67

De A67 Venlo - Turnhout is donderdagmiddag om even voor 14:00 uur bij Leenderheide volledig afgesloten. Een motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val.

Omdat Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting voor grote problemen gaat zorgen, worden weggebruikers met bestemming Eindhoven geadviseerd om vanaf het knooppunt Zaarderheiken om te rijden in de richting van Maastricht, over de A73 en de A2.

Update 14:08 uur

Inmiddels staan weggebruikers op de A67 vanaf Someren vast over een lengte van 4 kilometer.

Update 14:43 uur

Zojuist zijn alle rijstroken vrijgegeven. De file, die inmiddels een lengte van 9 kilometer heeft bereikt, kan nu langzaam gaan afnemen.

Foto: marcelmagic, via Twitter

Foto: (c) marcelmagic, via Twitter
Laatst gewijzigd: 4 april 2014, 06:35
MB

Spitsverwachting

di 3 maart (Ochtend)
reguliere spits

Er vallen geregeld buien die vergezeld kunnen gaan van hagel of een klap onweer. We verwachten daarom een drukke spits. De piek van de spits verwachten rond 08.30 uur te bereiken.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

di 3 maart (Avond)
reguliere spits

De buiigheid neemt af. We verwachten dat de avondspits vrij normaal zal verlopen met rond 17.45 uur niet meer dan 180 kilometer file op de snelwegen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.